Ervaren scheidingsadvocaat inschakelen?
Bel vrijblijvend: 030 - 799 99 02
Home > Echtscheiding
echtscheiding in Utrecht

Echtscheiding in Utrecht?

Er samen uitkomen bij een echtscheiding?

Een echtscheiding heeft vaak een grote impact. Uw leven verandert van het ene op het andere moment en daarom is het belangrijk om al uw zaken goed op orde te hebben.

Zijn u en uw ex-partner het oneens over de echtscheiding of over de zaken die vastgelegd moeten worden? Schakel dan de hulp in van ons advocatenkantoor om uw scheiding van begin tot eind te regelen. Wij helpen u bij echtscheidingsbemiddeling in de regio Utrecht of, mocht dat niet werken, dan staan we u bij voor de rechter.

Procedure bij een echtscheiding

Een echtscheiding moet altijd via de rechter verlopen en hulp van een advocaat is dan ook noodzakelijk. Alleen een advocaat kan een officiële echtscheiding aanvragen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een echtscheiding te regelen. Welke procedure u volgt is voornamelijk afhankelijk van hoe goed u nog met uw (ex-)partner kunt communiceren. Heeft u kinderen? Dan moet er een ouderschapsplan worden opgesteld. Heeft u huwelijkse voorwaarden afgesloten? Dan staat daar min of meer in wat de verdeling is na een scheiding. Heeft u geen huwelijkse voorwaarden? Dan moeten er veel zaken worden uitgezocht, zoals het gezamenlijk vermogen, inkomsten en draagkracht.

U doet er goed aan om een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in echtscheidingen en in het personen- en familierecht. Onze juristen zijn dat en wij helpen u op deskundige wijze met uw echtscheiding in Utrecht of in de buurt van Utrecht.

Menu