Ervaren scheidingsadvocaat inschakelen?
Bel vrijblijvend: 030 - 799 99 02
Home > Familierecht
familierecht in Utrecht

Familierecht kwestie in Utrecht?

Specialisten in familierecht

Het personen- en familierecht is de verzamelnaam voor alle zaken die betrekking hebben op individuele personen en de verhoudingen binnen een familie.

Dit recht is heel breed en omvat naast echtscheidingen, alimentatie en omgangsregelingen ook zaken die betrekking hebben op onder andere het toezicht van minderjarigen, gerechtelijke vaststelling van het vaderschap en gezagskwesties. Ons advocatenkantoor heeft advocaten die gespecialiseerd zijn in dit familierecht.

Juridische hulp

Heeft u juridische hulp nodig bij een zaak die valt onder het familierecht? Of het nu gaat om een scheiding, alimentatie, boedelverdeling of bijvoorbeeld erkenning van het vaderschap; een van onze advocaten kan u in Utrecht en in de omgeving van Utrecht altijd met raad en daad bijstaan. De zaken hebben vaak betrekking op verhoudingen en relaties binnen een gezin of familie en zijn vanzelfsprekend vaak emotionele kwesties. Juridische begeleiding is daarom vaak een must.

Meerdere rechtsgebieden

Ons advocatenkantoor heeft naast specialisten op het gebied van familierecht ook advocaten die gespecialiseerd zijn in onder andere letselschade, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en incassorecht. U kunt dus ook veel vele andere zaken bij ons kantoor in de regio Utrecht terecht. Wilt u direct in contact komen met een deskundige advocaat? Bel dan 030 - 799 99 02 om een afspraak te maken.

Menu