Ervaren scheidingsadvocaat inschakelen?
Bel vrijblijvend: 030 - 799 99 02
Home > Mediation
Mediation Utrecht

Mediation in Utrecht

Wat is mediation?

Mediation houdt in dat een conflict wordt opgelost door de partijen zelf, maar onder leiding van een onafhankelijk persoon, de bemiddelaar. Deze bemiddelaar wordt ook wel een mediator genoemd. De mediator is opgeleid om, in overleg met de cliënt, tot compromissen te komen en geschillen op te lossen.

Scheidingsmediator

Bij een echtscheiding wordt mediation ook wel echtscheidingsbemiddeling genoemd. Deze scheidingsmediator is gespecialiseerd in echtscheidingen en probeert samen met u een oplossing te vinden die voor alle partijen aanvaardbaar is. Daarnaast helpt een scheidingsmediator bij het maken van zakelijke afspraken tussen beide partijen en wordt er geprobeerd om de onenigheden zó op te lossen dat er een win-win situatie ontstaat.
Een goede echtscheidingsbemiddelaar reikt u alternatieven aan wanneer u dreigt vast te lopen in de onderhandelingen met uw partner. Daarnaast geeft deze duidelijke informatie, luistert naar uw wensen en biedt ondersteuning bij het maken van afspraken en het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Ook ziet de scheidingsmediator erop toe dat er geen dubbele agenda’s zijn en dat alles juridisch in orde is.

Advocaten en Mediators in Utrecht

Onze echtscheidingmediators in Utrecht staan u graag bij in dit proces. Door de jarenlange ervaring van onze advocaten en mediators op het gebied van scheiding en mediation, kunnen onze juristen u uitstekend van dienst zijn. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor te Utrecht.

Menu